Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Шавковская О. А. Разработка спредов повышенной пищевой ценности / О. А. Шавковская, В. Н. Бабодей, В. С. Голубева, А. В. Пчельникова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 235-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__59 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шавковская О. А. Разработка спредов повышенной пищевой ценности / О. А. Шавковская, В. Н. Бабодей, В. С. Голубева, А. В. Пчельникова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 235-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__59. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |