Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Штонда О. А. 
Доцільність використання м'яса страусів у дитячому харчуванні / О. А. Штонда, В. В. Камінська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 201-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__49
  Повний текст PDF - 535.854 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Штонда О.
  • Камінська В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Штонда О. А. Доцільність використання м'яса страусів у дитячому харчуванні / О. А. Штонда, В. В. Камінська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 201-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__49.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Штонда Оксана Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського