Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Скрипник В. О. 
Результати досліджень двостороннього жарення заморожених натуральних м’ясних напівфабрикатів / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 193-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__47
  Повний текст PDF - 2.888 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скрипник В.
  • Фарісєєв А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скрипник В. О. Результати досліджень двостороннього жарення заморожених натуральних м’ясних напівфабрикатів / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 193-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__47.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Скрипник Вячеслав Олександрович (технічні науки)
  • Фарісєєв Андрій Геннадійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського