Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Бондаренко Н. В. 
Дослідження впливу температури обжарювання на функціонально-технологічні показники варено-копчених ковбас / Н. В. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 181-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__44
  Повний текст PDF - 526.772 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондаренко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондаренко Н. В. Дослідження впливу температури обжарювання на функціонально-технологічні показники варено-копчених ковбас / Н. В. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 181-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондаренко Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського