Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Віннікова Л. Г. 
Обґрунтування використання високого тиску для посолу м’яса птиці / Л. Г. Віннікова, І. О. Прокопенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 167-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__41
  Повний текст PDF - 1.267 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Прокопенко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Обґрунтування використання високого тиску для посолу м’яса птиці / Л. Г. Віннікова, І. О. Прокопенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 167-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Прокопенко Ірина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського