Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Осадчук І. В. 
Підвищення біологічної цінності харчових продуктів методом біотехнологічної модифікації / І. В. Осадчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__29
  Повний текст PDF - 1.016 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осадчук І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осадчук І. В. Підвищення біологічної цінності харчових продуктів методом біотехнологічної модифікації / І. В. Осадчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського