Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Доценко Н. В. 
Зміна властивостей крохмалю картоплі при кріообробці / Н. В. Доценко, В. І. Подорога // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 64-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__15
  Повний текст PDF - 822.794 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Доценко Н.
  • Подорога В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Доценко Н. В. Зміна властивостей крохмалю картоплі при кріообробці / Н. В. Доценко, В. І. Подорога // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 64-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Доценко Наталя Вікторівна (технічні науки)
  • Доценко Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Доценко Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського