Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Ильева Е. С. Влияние различных методов предварительной обработки плодоягодного сырья на кинетику диффузии и выход сока / Е. С. Ильева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ильева Е. С. Влияние различных методов предварительной обработки плодоягодного сырья на кинетику диффузии и выход сока / Е. С. Ильева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |