Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Ильева Е. С. 
Влияние различных методов предварительной обработки плодоягодного сырья на кинетику диффузии и выход сока / Е. С. Ильева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__12
  Повний текст PDF - 1.877 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ильева Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ильева Е. С. Влияние различных методов предварительной обработки плодоягодного сырья на кинетику диффузии и выход сока / Е. С. Ильева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського