Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Кравчук Т. В. 
Високовітамінні яблучно-цитрусові дрібнодисперсні кріопюре для закладів ресторанного господарства / Т. В. Кравчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__10
  Повний текст PDF - 940.09 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравчук Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравчук Т. В. Високовітамінні яблучно-цитрусові дрібнодисперсні кріопюре для закладів ресторанного господарства / Т. В. Кравчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського