Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Бурдо О. Г. 
Зневоднення харчової сировини в електромагнітному полі / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзієв, І. І. Яровий, А. А. Борщ // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__47
  Повний текст PDF - 654.998 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Терзієв С.
  • Яровий І.
  • Борщ А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Зневоднення харчової сировини в електромагнітному полі / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзієв, І. І. Яровий, А. А. Борщ // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__47.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  • Терзієв Сергій Георгійович (технічні науки)
  • Яровий Ігор Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського