Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Кулініч В. І. 
Рисове борошно – перспективна сировина для безглютенових продуктів / В. І. Кулініч, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__44
  Повний текст PDF - 637.758 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кулініч В.
  • Гавриш А.
  • Доценко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кулініч В. І. Рисове борошно – перспективна сировина для безглютенових продуктів / В. І. Кулініч, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського