Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Самохвалова О. В. 
Підвищення якості та харчової цінності маффінів / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__41
  Повний текст PDF - 631.258 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самохвалова О.
  • Олійник С.
  • Касабова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самохвалова О. В. Підвищення якості та харчової цінності маффінів / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самохвалова Ольга Володимирівна (технічні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  • Касабова Катерина Рубенівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського