Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Соц С. М. Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса / С. М. Соц, О. С. Волошенко, І. О. Кустов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Соц С. М. Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса / С. М. Соц, О. С. Волошенко, І. О. Кустов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |