Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Соц С. М. 
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса / С. М. Соц, О. С. Волошенко, І. О. Кустов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__4
  Повний текст PDF - 2.094 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соц С.
  • Волошенко О.
  • Кустов І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соц С. М. Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса / С. М. Соц, О. С. Волошенко, І. О. Кустов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Соц Сергій Михайлович (технічні науки)
  • Волошенко Ольга Сергіївна (технічні науки)
  • Кустов Ігор Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського