Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Пересічна С. М. 
Фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці / С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 147-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__37
  Повний текст PDF - 629.093 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пересічна С.
  • Пахомська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пересічна С. М. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці / С. М. Пересічна, О. В. Пахомська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 147-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пересічна Світлана Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського