Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Миколенко С. Ю. 
Вплив окремих інгредієнтів на якість хлібобулочних виробів, виготовлених із використанням плазмохімічноактивованої води / С. Ю. Миколенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 142-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__36
  Повний текст PDF - 1.832 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Миколенко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Миколенко С. Ю. Вплив окремих інгредієнтів на якість хлібобулочних виробів, виготовлених із використанням плазмохімічноактивованої води / С. Ю. Миколенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 142-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Миколенко Світлана Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського