Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Олійник С. Г. 
Вплив продуктів переробки із зародків пшениці на споживні властивості хлібобулочних виробів / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__32
  Повний текст PDF - 828.065 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Олійник С.
  • Лисюк Г.
  • Кравченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Олійник С. Г. Вплив продуктів переробки із зародків пшениці на споживні властивості хлібобулочних виробів / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  • Кравченко Оксана Іванівна (сільськогосподарські науки)
  • Кравченко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Кравченко Олена Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського