Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Шутенко Є. І. Особливості переробки підготовленого зерна нуту в крупи / Є. І. Шутенко, Н. З. Москвіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шутенко Є. І. Особливості переробки підготовленого зерна нуту в крупи / Є. І. Шутенко, Н. З. Москвіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |