Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Иоргачова Е. Г. 
Применение кизилового пюре в производстве лукума сбивного / Е. Г. Иоргачова, Л. В. Гордиенко, В. Ю. Толстых, К. В. Аветисян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 97-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%281%29__25
  Повний текст PDF - 607.762 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иоргачова Е.
  • Гордиенко Л.
  • Толстых В.
  • Аветисян К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иоргачова Е. Г. Применение кизилового пюре в производстве лукума сбивного / Е. Г. Иоргачова, Л. В. Гордиенко, В. Ю. Толстых, К. В. Аветисян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 97-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Аветісян Карине Валерівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського