Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Бурдо А. К. Моделирование процесса кристаллизации в технологии блочного вымораживания воды из пищевых растворов / А. К. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 187-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43%282%29__48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо А. К. Моделирование процесса кристаллизации в технологии блочного вымораживания воды из пищевых растворов / А. К. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 187-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__48.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |