Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Мирончук В. Г. 
Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43%282%29__35
  Повний текст PDF - 971.42 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мирончук В.
  • Люлька О.
  • Адаменко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мирончук В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мирончук Валерій Григорович (технічні науки)
  • Люлька Олександр Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського