Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Мирончук В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43%282%29__35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мирончук В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |