Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Сороко О. Л. 
Ресурсосберегающая, экологически чистая технология производства мясокостной муки / О. Л. Сороко, С. К. Протасов, А. А. Дементьев, А. А. Дук, О. В. Желткевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 122-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43%282%29__31
  Повний текст PDF - 1.401 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сороко О.
  • Протасов С.
  • Дементьев А.
  • Дук А.
  • Желткевич О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сороко О. Л. Ресурсосберегающая, экологически чистая технология производства мясокостной муки / О. Л. Сороко, С. К. Протасов, А. А. Дементьев, А. А. Дук, О. В. Желткевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 122-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського