Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Снєжкін Ю. Ф. Дослідження впливу попереднього компонування рослинної сировини на якість сухого продукту та теплоту випаровування / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, Н. В. Дмитренко, К. М. Гетманюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43%282%29__3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Снєжкін Ю. Ф. Дослідження впливу попереднього компонування рослинної сировини на якість сухого продукту та теплоту випаровування / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, Н. В. Дмитренко, К. М. Гетманюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |