Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Снєжкін Ю. Ф. 
Дослідження процесу подрібнення та класифікації функціональної антиоксидантної буряково-лимонної сировини / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43%282%29__27
  Повний текст PDF - 1.489 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Снєжкін Ю.
  • Петрова Ж.
  • Пазюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Снєжкін Ю. Ф. Дослідження процесу подрібнення та класифікації функціональної антиоксидантної буряково-лимонної сировини / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Снєжкін Юрій Федорович (1947–) (технічні науки)
  • Петрова Жанна Олександрівна (технічні науки)
  • Пазюк Вадим Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського