Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Снєжкін Ю. Ф. Дослідження процесу подрібнення та класифікації функціональної антиоксидантної буряково-лимонної сировини / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43%282%29__27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Снєжкін Ю. Ф. Дослідження процесу подрібнення та класифікації функціональної антиоксидантної буряково-лимонної сировини / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |