Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Верхивкер Я. Г. 
Определение качества и качество как понятие / Я. Г. Верхивкер, Е. В. Чалая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 348-351. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__85
  Повний текст PDF - 989.688 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Верхивкер Я.
  • Чалая Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Верхивкер Я. Г. Определение качества и качество как понятие / Я. Г. Верхивкер, Е. В. Чалая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 348-351. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__85.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського