Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Давыдова Е. А. Изучение влияния добавочных заквасочных культур Lactobacillus helveticus и Lactobacillus acidophillus на качество низкожирных сыров / Е. А. Давыдова, А. Н. Лилишенцева, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 292-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__73 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Давыдова Е. А. Изучение влияния добавочных заквасочных культур Lactobacillus helveticus и Lactobacillus acidophillus на качество низкожирных сыров / Е. А. Давыдова, А. Н. Лилишенцева, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 292-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__73. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |