Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Давыдова Е. А. 
Изучение влияния добавочных заквасочных культур Lactobacillus helveticus и Lactobacillus acidophillus на качество низкожирных сыров / Е. А. Давыдова, А. Н. Лилишенцева, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 292-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__73
  Повний текст PDF - 1.004 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Давыдова Е.
  • Лилишенцева А.
  • Заболоцкая Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Давыдова Е. А. Изучение влияния добавочных заквасочных культур Lactobacillus helveticus и Lactobacillus acidophillus на качество низкожирных сыров / Е. А. Давыдова, А. Н. Лилишенцева, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 292-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__73.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського