Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Кравчук Т. В. 
Натуральні вітамінізовані желейні сиркові десерти для закладів ресторанного господарства / Т. В. Кравчук, С. Є. Саламатіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 279-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__70
  Повний текст PDF - 1.423 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравчук Т.
  • Саламатіна С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравчук Т. В. Натуральні вітамінізовані желейні сиркові десерти для закладів ресторанного господарства / Т. В. Кравчук, С. Є. Саламатіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 279-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__70.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравчук Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  • Саламатіна Світлана Єгорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського