Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Холодний Л. П. 
Технологія делікатесних м’ясних виробів з використанням фруктових соків / Л. П. Холодний, Н. В. Рогова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 242-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__62
  Повний текст PDF - 799.001 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Холодний Л.
  • Рогова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Холодний Л. П. Технологія делікатесних м’ясних виробів з використанням фруктових соків / Л. П. Холодний, Н. В. Рогова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 242-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__62.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Холодний Леонід Павлович (технічні науки)
  • Рогова Наталія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського