Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Kuzelov A. 
Increasing shelf life of salt-cured beef meat using the practice of modified atmosphere packaging – map / A. Kuzelov, O. Savinok // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 233-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__60
  Повний текст PDF - 330.103 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kuzelov A.
  • Savinok O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kuzelov A. Increasing shelf life of salt-cured beef meat using the practice of modified atmosphere packaging – map / A. Kuzelov, O. Savinok // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 233-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__60.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського