Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Суткович Т. Ю. 
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів / Т. Ю. Суткович, А. Б. Бородай // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 223-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__58
  Повний текст PDF - 1.798 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Суткович Т.
  • Бородай А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Суткович Т. Ю. Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів / Т. Ю. Суткович, А. Б. Бородай // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 223-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__58.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Суткович Тетяна Юліанівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського