Азарова Н. Г. 
Влияния пищевых волокон из нетрадиционного растительного сырья на показатели качества колбасных изделий / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, Е. П. Битова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 216-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__55
  Повний текст PDF - 759.817 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Азарова Н.
  • Агунова Л.
  • Битова Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Азарова Н. Г. Влияния пищевых волокон из нетрадиционного растительного сырья на показатели качества колбасных изделий / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, Е. П. Битова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 216-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Агунова Лариса Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського