Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Віннікова Л. Г. 
Проектування рецептурного складу м’ясніх продуктів антианемічної дії / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, Н. В. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 206-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__52
  Повний текст PDF - 923.692 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Шлапак Г.
  • Бондаренко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Проектування рецептурного складу м’ясніх продуктів антианемічної дії / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, Н. В. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 206-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__52.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Шлапак Галина Всеволодівна (технічні науки)
  • Бондаренко Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського