Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шульга О. С. 
Харчова цінність екструзійних картоплепродуктів / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, С. І. Шульга // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__18
  Повний текст PDF - 776.613 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шульга О.
  • Ковбаса В.
  • Шульга С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шульга О. С. Харчова цінність екструзійних картоплепродуктів / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, С. І. Шульга // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шульга Оксана Сергіївна (технічні науки)
  • Комаха Ольга Сергіївна (технічні науки)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського