Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Топольник В. Г. Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 499-504. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%282%29__123 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Топольник В. Г. Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 499-504. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__123.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |