Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Усатюк C. I. Перспективи використання софори японської як джерела антиоксидантів в олійно-жировій галузі харчової промисловості / C. I. Усатюк, Л. С. Пелехова, О. М. Усатюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 351-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__82 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Усатюк C. I. Перспективи використання софори японської як джерела антиоксидантів в олійно-жировій галузі харчової промисловості / C. I. Усатюк, Л. С. Пелехова, О. М. Усатюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 351-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__82. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |