Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Кизатова М. Ж. Пророщенное зерно кукурузы – ценное сырье для биоприправы / М. Ж. Кизатова, Ж. С. Набиева, М. Н. Нурмат // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 247-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__60 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кизатова М. Ж. Пророщенное зерно кукурузы – ценное сырье для биоприправы / М. Ж. Кизатова, Ж. С. Набиева, М. Н. Нурмат // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 247-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__60. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |