Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Юрчак В. Г. 
Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В. Г. Юрчак, Г. В. Карпик, Я. Гордієнко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 242-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__59
  Повний текст PDF - 1.682 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юрчак В.
  • Карпик Г.
  • Гордієнко Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юрчак В. Г. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В. Г. Юрчак, Г. В. Карпик, Я. Гордієнко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 242-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__59.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юрчак Віра Гаврилівна (технічні науки)
  • Карпик Галина Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського