Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шульга С. М. 
Біологічні властивості лецитину з соняшнику / С. М. Шульга, І. С. Глух, О. Л. Дроздов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 234-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__57
  Повний текст PDF - 1.44 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шульга С.
  • Глух І.
  • Дроздов О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шульга С. М. Біологічні властивості лецитину з соняшнику / С. М. Шульга, І. С. Глух, О. Л. Дроздов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 234-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__57.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського