Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Иоргачева Е. Г. 
Влияние углеводного состава на гликемический индекс пастило-мармеладных изделий / Е. Г. Иоргачева, Е. И. Данилова, К. В. Аветисян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__46
  Повний текст PDF - 1.342 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иоргачева Е.
  • Данилова Е.
  • Аветисян К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иоргачева Е. Г. Влияние углеводного состава на гликемический индекс пастило-мармеладных изделий / Е. Г. Иоргачева, Е. И. Данилова, К. В. Аветисян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Аветісян Карине Валерівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського