Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Иоргачева Е. Г. Влияние углеводного состава на гликемический индекс пастило-мармеладных изделий / Е. Г. Иоргачева, Е. И. Данилова, К. В. Аветисян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__46 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иоргачева Е. Г. Влияние углеводного состава на гликемический индекс пастило-мармеладных изделий / Е. Г. Иоргачева, Е. И. Данилова, К. В. Аветисян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__46.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |