Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Дорохович А. М. 
Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу "суфле" для бісквітних тортів та тістечок / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, Н. А. Паращина, І. В. Рубан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 182-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__44
  Повний текст PDF - 1.868 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Мурзін А.
  • Паращина Н.
  • Рубан І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. М. Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу "суфле" для бісквітних тортів та тістечок / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, Н. А. Паращина, І. В. Рубан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 182-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  • Мурзін Андрій Вадимович (технічні науки)
  • Рубан Ігор Вікторович (1968–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського