Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Дорохович А. М. Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу "суфле" для бісквітних тортів та тістечок / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, Н. А. Паращина, І. В. Рубан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 182-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__44 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дорохович А. М. Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу "суфле" для бісквітних тортів та тістечок / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, Н. А. Паращина, І. В. Рубан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 182-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__44.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |