Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Капліна Т. В. Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капліна Т. В. Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__43.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |