Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Капліна Т. В. 
Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__43
  Повний текст PDF - 1.083 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капліна Т.
  • Столярчук В.
  • Кудрик М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капліна Т. В. Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капліна Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Столярчук Валентина Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського