Сімахіна Г. О. 
Використання ефектів механоактивування для підвищення біодоступності компонентів зерна вівса / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42%281%29__14
  Повний текст PDF - 1.393 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Миколів Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Використання ефектів механоактивування для підвищення біодоступності компонентів зерна вівса / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського