Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Цуркан О. В. 
Аналіз і класифікація існуючих та обгрунтування нового способу і обладнання для теплової обробки харчової сировини / О. В. Цуркан, Т. О. Міщук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41%282%29__41
  Повний текст PDF - 494.12 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цуркан О.
  • Міщук Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цуркан О. В. Аналіз і класифікація існуючих та обгрунтування нового способу і обладнання для теплової обробки харчової сировини / О. В. Цуркан, Т. О. Міщук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Цуркан Олег Васильович (технічні науки)
  • Цуркан Оксана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського