Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Цуркан О. В. Аналіз і класифікація існуючих та обгрунтування нового способу і обладнання для теплової обробки харчової сировини / О. В. Цуркан, Т. О. Міщук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41%282%29__41 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Цуркан О. В. Аналіз і класифікація існуючих та обгрунтування нового способу і обладнання для теплової обробки харчової сировини / О. В. Цуркан, Т. О. Міщук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__41.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |