Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Пересічний М. І. 
Якість хлібобулочних виробів із використанням дієтичних добавок та начинок / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, А. Б. Собко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41%282%29__15
  Повний текст PDF - 250.284 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пересічний М.
  • Пересічна С.
  • Собко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пересічний М. І. Якість хлібобулочних виробів із використанням дієтичних добавок та начинок / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, А. Б. Собко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пересічний Михайло Іванович (технічні науки)
  • Пересічна Світлана Михайлівна (технічні науки)
  • Собко Анна Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського