Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Сукманов В. А. 
Исследование активности воды в свежих мягких сырах / В. А. Сукманов, Е. В. Скляренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41%281%29__6
  Повний текст PDF - 559.17 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сукманов В.
  • Скляренко Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сукманов В. А. Исследование активности воды в свежих мягких сырах / В. А. Сукманов, Е. В. Скляренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сукманов Валерій Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського