![]() | Наукова періодика України | ![]() | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] |
Куц А. М. Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості / А. М. Куц, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__22 Наведено особливості двохступеневої технології очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості, яка має значні переваги у порівнянні із класичними способами. Інноваційна технологія дозволяє зменшити забрудненість стічних вод за показниками хімічного і біологічного споживання кисню на 98,2 і 99,8 % відповідно. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Куц А. М. Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості / А. М. Куц, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![]() |
|