Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Крусір Г. В. 
Розробка методів визначення пріоритетності контрольних точок процессу виробництва білого вина за системою НАССР / Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук, О. В. Севастьянова, І. Ф. Соколова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 330-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__86
  Повний текст PDF - 813.365 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крусір Г.
  • Шевченко Р.
  • Захарчук В.
  • Севастьянова О.
  • Соколова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крусір Г. В. Розробка методів визначення пріоритетності контрольних точок процессу виробництва білого вина за системою НАССР / Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук, О. В. Севастьянова, І. Ф. Соколова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 330-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__86.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  • Шевченко Роман Іванович (технічні науки)
  • Шевченко Роман Іванович (технічні науки)
  • Захарчук Валентина Григорівна (технічні науки)
  • Севастьянова Олена Володимирівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського