Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Дерій О. І. 
Удосконалення технології приготування пива із застосуванням біологічного підкислення / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, Н. В. Герасименко, І. А. Задорожній // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 295-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__77
  Повний текст PDF - 812.583 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дерій О.
  • Мелетьєв А.
  • Герасименко Н.
  • Задорожній І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дерій О. І. Удосконалення технології приготування пива із застосуванням біологічного підкислення / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, Н. В. Герасименко, І. А. Задорожній // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 295-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__77.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського