Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Дерій О. І. Удосконалення технології приготування пива із застосуванням біологічного підкислення / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, Н. В. Герасименко, І. А. Задорожній // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 295-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__77 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дерій О. І. Удосконалення технології приготування пива із застосуванням біологічного підкислення / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, Н. В. Герасименко, І. А. Задорожній // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 295-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__77. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |