Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Ємельчнова Н. О. 
Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду / Н. О. Ємельчнова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 292-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__76
  Повний текст PDF - 890.616 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ємельчнова Н.
  • Мукоїд Р.
  • Чумакова О.
  • Безсмертна Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ємельчнова Н. О. Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду / Н. О. Ємельчнова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 292-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__76.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мукоїд Роман Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського