Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Верхивкер Я. Г. 
Консервирование томатных соусов и кетчупов в полимерной таре типа "Дой-Пак" / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 283-285. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__74
  Повний текст PDF - 939.035 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Верхивкер Я.
  • Мирошниченко Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Верхивкер Я. Г. Консервирование томатных соусов и кетчупов в полимерной таре типа "Дой-Пак" / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 283-285. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__74.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського