Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Шурчкова Ю. О. Вплив адіабатного закипання та кавітації на фізико-хімічні показники молока при його обробці за термовакуумною технологією / Ю. О. Шурчкова, Б. Я. Целень, А. Є. Недбайло, Г. К. Іваницький // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 263-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__69 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шурчкова Ю. О. Вплив адіабатного закипання та кавітації на фізико-хімічні показники молока при його обробці за термовакуумною технологією / Ю. О. Шурчкова, Б. Я. Целень, А. Є. Недбайло, Г. К. Іваницький // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 263-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__69.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |