Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шурчкова Ю. О. 
Вплив адіабатного закипання та кавітації на фізико-хімічні показники молока при його обробці за термовакуумною технологією / Ю. О. Шурчкова, Б. Я. Целень, А. Є. Недбайло, Г. К. Іваницький // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 263-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__69
  Повний текст PDF - 1.091 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шурчкова Ю.
  • Целень Б.
  • Недбайло А.
  • Іваницький Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шурчкова Ю. О. Вплив адіабатного закипання та кавітації на фізико-хімічні показники молока при його обробці за термовакуумною технологією / Ю. О. Шурчкова, Б. Я. Целень, А. Є. Недбайло, Г. К. Іваницький // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 263-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__69.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шурчкова Юлія Олександрівна (технічні науки)
  • Целень Богдан Ярославович (технічні науки)
  • Недбайло Анна Євгеніївна (технічні науки)
  • Іваницький Георгій Костянтинович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського